joi, 3 martie 2011

...DELTA SPORT - POWER CLUB...

      Astazi, 3 martie 2011 a luat fiinta Asociatia Sportiva "Delta Sport - Power Club", asociatie pe care am infiintat-o eu si colegii mei de la Grupul "Petre P. Carp" Tibanesti, asociatie ce se doreste o organizatie cu o activate laborioasa in domeniul educatiei fizicii si sportului pentru copii si nu numai, cat si cu activitati in artele radioamatorismului, lucru de care se va ocupa in exclusivitate presedintele asociatiei noastre care si-a pus amprenta cu desavarsire in infiintarea acesteia. De asemenea vreau sa multumesc foarte foarte foarte mult d-nei director, elevilor de la Grupul Scolar "Petre P. Carp" Tibanesti, elevilor componenti ale echipelor reprezentative de handbal-gimnaziu, fotbal-gimnaziu si liceu si echipa de cros-gimnaziu si liceu care au contribuit pe plan financiar, sportiv si moral la ajutarea infiintarii acestei asociatii ce se vrea cu rezultate foarte bune pe planurile sportului si ale radioamatorismului. Componenta membrilor fondatori a asociatiei este urmatoarea:
Presedinte - MOLNAR IOAN;
Organizator de competitii - MUJ LUCIAN;
Responsabil financiar - MIHAILESCU LUMINITA.
    Si cum timpul nu sta pe loc, sambata, 5 martie 2011 la sala Liceului cu Program Sportiv Iasi va avea loc campionatul judetean de handbal, la nivel gimnazial, mediul rural, unde ma astept ca fetele noastre conduse de mine, in postura de antrenor principal sa isi demonstreze veleitatile sportive in fata oponentelor de la Lunca Cetatuii si Deleni.
   Iata componenta echipei:
1. Guzga Andrada-cpt;
2. Nedelcu Adelina;
3. Luca Madalina;
4. Tanasa Lorena;
5. Baciu Georgiana;
6. Geantau Daniela;
7  Burlacu Andreea;
8. Ciobanu Cristina;
9. Varlan Mariuta;
10. Tanasa Andreea;
11. Ciobanu Bianca;
12. Pichineriu Ema.
Multa multa multa BAFTA fetelor!!! Sa nu ma dezamagiti:)

3 comentarii:

  1. Felicitari tie si echipei pentru reusita!Succes la competitia de handbal!Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Ati uitat sa treceti un punct esential la membrii fundatori, adica eu cui raman???, intreb, daca imi este permis, adica de pisalogul sau liderul spiritual you don't need???? ah!
    Felicitari oameni si sper sa ma aflu si io sambata pe acolo unde numa' oamenii mari au dreptu'sa fie:)
    Bineinteles,
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  3. muie pentru muie pentru muie in gaoaza moldovean prost

    RăspundețiȘtergere