joi, 2 septembrie 2010

...hop si "puietul" nemuririi...

      In primul rand, as vrea sa-i urez prietenului meu foarte bun Martin un sincer LA MULTI ANI cu ocazia "prilejului" sarbatoririi a 28 de primaveri in toamna asta:) si anume, mai exact ieri pe 1 septembrie. Tot binele din lume, sanatate, fericire, iubire si tot ce vrea cojocul tau sa ti se implineasca!
     In al 2-lea rand as vrea ca incepand de luna asta in fiecare joi sa postez in loc de un articol cate un catren compus de mine pe diferite teme, de acuma m-am facut si mare "puiet" ,ce sa-ti spun domne':), iar azi acest prim catren e mai mult o reclama proprie si personala la blog, asa ca nu mai pierdem timpul, las catrenul pe blog si ma car din bloc pentru ca am o zi de sarbatorit cu Boc, aaa pardon cu Martinelu' fara smoc, asa ca v-am pupat din mers poc poc poc...
                                                         Poti sa scrii cum vrei,ce vrei pe el,
                                                         Mintea iti poate oferi subiecte fel de fel,
                                                         Poti baga si un comment, e invitat s-o faca orice om,
                                                         Asa ca ma gasiti pe http://www.lucimuj.blogspot.com/!
Citatul zilei: Poetii sunt la fel ca proverbele: mereu se poate gasi unul care sa-l contrazica pe altul! ( Jules Verne - Cancelarul )

2 comentarii:

  1. Hop si eu cu un catren,
    Nefiind mai prejos decat acest drag prieten,
    Si invit aidoma ca orice om,
    Sa traga o privire si pe
    http://panalina.blogspot.com :))

    RăspundețiȘtergere
  2. sal frate.iti multumesc mult pentru urare si io iti doresc tot binele din lume.esti mult mai mult decat un prieten.esti mult mai mult decat un frate.OARE CE ESTI PENTRU MINE?esti un inger cu un suflet mare dat de DUMNEZEU pe acest pamant.

    RăspundețiȘtergere