marți, 19 octombrie 2010

...suntem ai Lui...

      Mi-a ramas in minte un citat din Biblie, pe care l-am citit azi, s-anume "Mania imparatului e ca racnetul unui leu" ...multe sunt de spus, nu vreau eu acuma sa ma laud ca citesc Biblia cand sunt un pacatos mai ceva ca show-ul lui Capatos...despre religie...doctrina...misticism nu am scris pe blogul asta ce se vrea al meu, pentru ca este un subiect vast si ar trebui abordat in secvente, in episoade, pornind de la istoria religiilor unde colegul meu Jeorj mi-ar putea spune mai multe, pentru ca se pregateste de examenele pentru preotie, sa fie intr-un ceas bun parinte...pana la modul cum privim fiecare religia, relatia fiecaruia cu DUMNEZEU, modul spiritual propriu etc.
Eu am incercat sa-l cunosc si incerc sa-l cunosc pe DOMNUL in cat mai multe moduri posibile, prin toate chestiile bune ce vreau sa le fac, incerc sa-l glorific si sa-i multumesc pentru ceea ce sunt, pentru ca m-a adus pe acest pamant, pentru abilitatile care mi le-a dat, pentru scopul care mi-a fost dat, pentru misiunea mea, pentru ca fiecare avem o misiune pe acest fruct al DOMNULUI numit Pamant...
Asa simt eu, nu stiu cata lume e de acord cu mine, dar nimic nu e la intamplare, viata poate e un test, un credit, iar pentru cea viitoare trebuie sa ne pregatim prin ceea ce facem aici, acum, urmand ca atunci cand va trebui sa aparem Acolo sa fim pusi unde trebuie...
Multi stiu ca exista DUMNEZEU, altii il neaga, altii incearca sa-l descopere, altii sunt atei, altii apartin altor religii, eu ce pot sa spun e ca existenta a ceva suprem ma face sa ma trezesc altfel in fiecare dimineeta, ma face sa dorm altfel in fiecare noapte, stiu ca EL e acolo sus, ne vegheaza, ne indruma, ne vrea buni, ne vrea sa fim cei/cele ce ne-a creat, vrea sa fie mandru de creatia lui, lumea si noi, oamenii...ar fi multe de spus dar ma opresc aici...DOAMNE AJUTA!!!
Cu multa stima pentru toti ce cred si au credinta...
Citatul zilei: "Credinta este o pregustare a cunoasterii care ne va face fericiti in viata viitoare." ( Toma de Aquino ) 

Un comentariu:

  1. Da, da este foarte adevarat.....fiecare isi exprima credinta in felul sau, dar Aceasta trebuie sa fie dreapta si incununata de fapte bune, milostenie si smerenie. Felicitari pentru material.....foarte tare!!!!!!!!!! Vezi poate iti schimbi vocatia???

    RăspundețiȘtergere